Till dig som är intresserad av trädgårdsflis

Det är inte klokt egentligen så många användningsområden trädgårdsflis har. Det ska jag berätta lite närmare om i det här inlägget. Du som har en trädgård med träd och bärbuskar kan lägga flis runtomkring för att förhindra ogräs. Det är en både enklare och snyggare lösning än att dra upp ogräs med händerna. Kanske funderade du på att ha grus i din trädgård?, då kan flis vara ett bra alternativ till det vanliga gruset, det ser faktiskt riktigt snyggt ut!

Trädgårdsflis är inte bara nyttigt för din trädgård utan även för miljön. Flis är ett naturligt material som bryts ned av naturen och det isolerar och ser fint ut. Om du har växter som är känsliga för frost kan du täcka dem med ett lager flis, så kan du förlänga deras säsong med några veckor. Om du nu vill köpa trädgårdsflis så finns det flera företag där du kan göra det, men det finns ett företag i Enköping som jag själv vänt mig till flera gånger och det som är så bra med dem är att de har hemleverans så man kan få det hem till dörren vilket är en mycket fin service.

Det företaget jag tänkte tipsa om kan ni komma till om ni klickar på länken.

Kommentar från Evy:

Det var en intressant och lättläst inlägg! Som jag har letat efter företaget du skriver om, och jag har faktiskt hittat det! Tack vare dig och ditt inlägg! Jag vet faktiskt inte om det finns något bättre alternativ än flis för täckning av planteringar och buskar, och det är verkligen ett miljövänligt material.

Kommentar från Mervi:

Jag har också funderat på om det finns några andra alternativ till grus, och det verkar som flis är bästa alternativet. Tack för ditt tips – jag ska absolut kolla upp dem när jag behöver trädgårdsflis!