Nyproduktion som ger dig ditt drömhem

Det absolut bästa med att bygga ett hus från grunden, nyproduktion, är att man verkligen kan få allting precis så som man själv vill ha det. Vill man ha öppen planlösning så kan man få det, vill man ha små rum eller kanske flera olika nivåer i golvet så går det också att fixa. Har man pengarna för att kunna ordna sitt drömhem genom nyproduktion och inte behöva göra alldeles för många eftergifter så tycker jag definitivt att det är något man bör unna sig att göra.

Finns en firma som specialiserar sig på nyproduktion, Bygg & Inredning i Borlänge AB, som ni kan ringa och prata med om det är så. En av anledningarna till att jag känner mig så pepp på det här med nyproduktion är att vi själva ville göra det när vi skulle flytta till hus men när vi hade pratat och planerat med Bygg & Inredning i Borlänge AB så insåg vi att det skulle komma att bli alldeles för dyrt. Så det blev ingenting med det utan vi fick köpa en redan existerande villa istället och så fick vi renovera den.

Jag är väldigt nöjd med hemmet som vi har nu, trivs otroligt bra, både med planlösning och inredning. Dock så tycker jag fortfarande att det hade varit spännande med nyproduktion, men får väl leva ut mina drömmar genom andra istället, se hur de bygger upp sina bostäder från grunden.