Jag fick hjälp av en målare i Partille

Min villa i Partille behövde målas om och jag ville inte göra det själv så jag anlitade en målare som hjälpte mig. Jag måste säga att det blev ett mycket fint resultat och jag skulle absolut rekommendera denne målare till er. Han var mycket professionell och gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är mycket nöjd med resultatet och tacksam för hjälpen. Det var min pappa som rekommenderade mig att vända mig till honom för min pappa som tidigare vänt sig till denne målare hade ingenting att klaga på och nu när jag själv har vänt mig till honom säger jag samma sak. Så om det är någon av er som behöver en målare här i Partille så kan jag tveklöst säga att det här är en som är mycket bra. 

Det finns dem som gärna målar själva men då måste man ha tiden som krävs och såklart måste man tycka att det är roligt att måla om. Jag har varken tid eller lust till sådana här projekt. Jag måste vara ledig när jag är ledig och ladda batterierna. Att ta helgerna till att måla eller kanske semestern det lockar inte mig, men vi är alla olika och tycker du att det här är någonting du vill göra, så gör det. Men är du som jag så vill du ha en målare som hjälper dig och det finns ju ganska många av dem här i Partille, så då tänker jag att det är bra att jag skriver ett inlägg och rekommenderar denne målare till er. Jag är så nöjd med den nya färgen på fasaden och att jag slapp göra jobbet själv. Nu ska jag inte behöva tänka på att måla om på många år för det är en kvalitetsfärg som ska hålla i minst 10 år. Ha det bra, hejdå!