Fick hjälp med en fasadtvätt

Hej, jag har fått hjälp med en fasadtvätt och det var inte en dag för tidigt! Jag bor nära en trafikerad väg och här är trafiken tung. Det innebär att husets fasad efter ett tag blir rätt smutsig och behöver tvättas och tidigare har jag provat att göra jobbet själv men det tog lång tid och resultatet blev inte riktigt perfekt. Nu för ett tag sedan behövdes en tvätt av fasaden och istället för att göra jobbet själv vände jag mig till ett företag som erbjuder fasadtvätt i Kalmar och HÄR kan du läsa mer om det här företaget och läsa mer om deras tjänsteutbud och hur du kommer i kontakt med dem.

Jag blev mycket nöjd med tjänsten och det var väldigt enkelt att komma i kontakt med företaget. Jag skickade in en förfrågan och fick snabbt ett svar med prisuppgift. Sedan bokade jag en tid för tvätten och några dagar senare kom personalen från företaget. De gjorde ett mycket bra jobb och fasaden ser nu som ny ut. Jag slipper oroa mig för smuts på fasaden, i alla fall för ett tag framöver och kan nu koncentrera mig på andra saker, vilket är skönt!

Det är alltid trevligt att få hjälp av andra och det är inte alltid en dyr historia. Här fick jag mycket bra hjälp till ett bra pris. Jag rekommenderar dem till andra som behöver fasadtvätt i Kalmar med omnejd.

Kontakta gärna företaget och fråga efter prisuppgift, en offert kostar ingenting och det är en bra investering att få hjälp med rengöring av husets yttre. Det blir inte bara rent och fräscht, det är också ett bra sätt att förebygga skador på fasaden.

Så kom i kontakt med dem nu och boka en tid! Du kan nå dem via telefon eller mail. De har öppet alla vardagar.