En trädgård väl värt att besöka.

Hej, Anna i Göteborg här, hur mår du?

Nyss besökte jag en trädgård, en besöksträdgård utanför Göteborg och jag blev imponerad! Jag har besökt många sådana här trädgårdar men denna var verkligen vacker. Och det är perfekt nu så här i slutet av april att åka dit. Då kan du få tips och idéer för din egen trädgård innan sommaren.

Vad drömmer du om i din trädgård? Jag brukar alltid tänka mig att jag vill ha en fontän eller något liknande, med lite ljus runtomkring. Det skapar en varm och avslappnad stämning. Jag önskar att jag kunde lägga ner mer tid på min trädgård, men det har inte blivit så mycket nytt senaste tiden. Idéerna har sinat och jag har inte kunnat se vilka möjligheter som skulle finnas. Det var därför jag åkte till denna besöksträdgård, för att få lite trädgårdsinspiration, och jag fick massor av inspiration och var full av idéer när jag kom hem från denna besöksträdgård utanför Göteborg.

Jag bestämde mig för att byta ut en del växter och det var bara att sätta igång att gräva upp de gamla plantorna och sätta i jorden de nya som jag åkte och köpte på vägen hem. Jag hoppas att jag ska få en mycket finare trädgård men jag kommer förstås aldrig att komma i närheten av hur fint det är i denna besöksträdgård. Passa på att åka dit nu för det är den bästa tiden på året nu att göra om i sin trädgård. Innan all grönska exploderar och hinner växa för mycket. När du kommer till denna besöksträdgård kan du både äta lunch eller ta en fika, men beställ det innan du åker dit. Jag kommer att länka er till deras hemsida med deras kontaktuppgifter, så kan du höra av dig till dem och få reda på öppettiderna.