Arkitekten som hjälpte oss bygga vårt hus

Det är allt annat än lätt att hitta sitt egna perfekta hem och bara köpa det. I de allra flesta fall så är det väggar som behöver ändras och väldigt mycket som ska renoveras för att man ska kunna få hemmet precis så som man vill ha det. Då kanske man dessutom redan har betalt dyra pengar för fastigheten. Därför är det många som väljer att göra som vi valde att göra – anlita en arkitekt och bygga vårt egna hus från grunden.

Vi hade hjälp från en arkitekt från Sanchez – Arkitektur och Byggprojektsamordning i Helsingborg som hjälpte oss med planering och skisser och planritningar. Samtliga delar i pappersform innan vi ens började med att skapa 3D-modeller i olika program på datorerna så att vi kunde se hur det skulle se ut i verkligheten. Sen hade vi hantverkare som hjälpte oss med själva bygget.

Nu det står klart så kan jag verkligen säga att jag är hur nöjd som helst. Arkitekten från Sanchez – Arkitektur och Byggprojektsamordning gjorde ett superbra jobb och detsamma med hantverkarna som lyckades förverkliga planritningarna och verkligen göra det till verklighet. Hur bra som helst. Här kommer vi nu att kunna gå i många år framåt, förhoppningsvis så blir vi kvar här i resten av livet till dess att vi blir gamla och inte längre kan bo kvar i huset utan flyttar in på ålderdomshem.