Hjälp till ett bättre mående

Hej på er alla fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg där jag vanligtvis skriver om inredning och formgivning. Dagens inlägg kommer att skilja sig från detta ämne, då jag idag kommer att skriva om det här med Psykiatri och Terapi i Örebro. Jag valde nämligen att vända mig till Mälardalens Psykiatri och Terapi AB för inte så länge sedan, då jag under den senaste tiden känt mig ganska nedstämd och lidit av en hel del ångest. Jag har tyvärr inte tidigare sökt hjälp för detta och är nu otroligt tacksam över att jag vände mig till just Mälardalens Psykiatri och Terapi AB, som verkligen har hjälp mig.

Jag har inte gått på så många samtal ännu, men jag känner mig redan mer positiv till att må bättre i framtiden. Jag har fått en mer positiv syn på det mesta faktiskt, och jag känner inte den här ångesten varje dag som jag tidigare gjort. Jag kände mig väldigt nöjd med val av företag, då jag kände mig väldigt trygg med att öppna upp mig om mina problem. Jag har faktiskt inte tidigare hittat ett företag som jag känner mig trygg med tidigare. De gånger som jag har försökt prata med någon tidigare, har jag inte alls känt mig trygg med att öppna upp mig på det sättet, vilket endast har bidragit till att ångesten blivit värre. Jag vet att detta är ett stort problem i hela samhället, och jag tror att ni även är en del läsare som inte känt att ni hittat den hjälp ni behöver. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, då jag verkligen fått den hjälp som jag länge har sökt efter. Jag vill därför verkligen rekommendera Mälardalens Psykiatri och Terapi AB till er som läser min blogg och som befinner er i Örebromed omnejd. 

Du gillar kanske också...